- 250 g vepřové krkovičky
- 250 g uzených kuřecích stehen
- 500 g lososa
- 450 g brambor
- různé směsi koření (grilovací, na ryby ap.)
- sůl
- olej
Vepřové maso naložíme přes noc do oleje se lžičkou soli a kořením dle chuti. Ostatní druhy masa můžeme připravit těsně před grilováním.
Omyté brambory nakrájíme na čtvrtky a obalíme je v oleji s kmínem, solí, příp. dalším kořením.
Brambory s masem naskládáme na plech a necháme pozvolna grilovat. Brambory jsou většinou hotové dřív, proto je nutné je odendat včas. K masu můžeme přidat grilovanou zeleninu.
Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/prekvapeni-na-grilu [On-line 15.4.2011], citace
Poslední tip, trik či komentář