reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh na šalvěji (pro 1 osobu)

 

  • 1 pstruh
  • Sůl
  • citrónová šťáva.
  • 4 lístky šalvěje
  • olej na pečení
  • 1 kolečko citrónu
  • ½ lžičky jemně nakrájené meduňky

Očištěnou, opláchnutou rybu uvnitř vysolíme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme šalvěj a necháme v chladu hodinu odležet. Potom rybu v horkém oleji po obou stranách opečeme. Přendáme ji na nahřátý talíř a ozdobíme kolečkem citrónu a meduňkou. Podáváme s vařenými brambory.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.