reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazole se saturejkou

  • 300 g barevných nebo bílých fazolí
  • 2 snítky saturejky
  • Sůl
  • 2 lžíce hořčice
  • 4 lžíce oleje
  • vinný ocet

Přebrané, propláchnuté a předem namočené fazole doplníme saturejkou a uvaříme je doměkka. Nať vyjmeme, fazole vydusíme, osolíme je, doplníme hořčicí, olejem a octem a promícháme. Podáváme je k vařeným vejcím, karbanátkům nebo jen samotné se salátem z čerstvé zeleniny.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.