reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh s chřestem

Suroviny

  • filet ze pstruha nebo sivena 600 g
  • zelený a bílý chřest 200 g
  • oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata 100 g
  • několik snítek tymiánu
  • česnek 1 stroužek
  • máslo 150 g
  • 33% smetana 150 ml
  • olivový olej
  • sůl, bílý pepř

Filety ze pstruha osolte, opepřete a opečte kůží dolů na oleji s tymiánem a stroužkem česneku. Když je kůže křupavá, otočte filety na druhou stranu, odstavte a nechte na pánvi dojít.
Bílý chřest oloupejte a společně se zeleným chřestem krátce povařte ve vodě se solí a cukrem a zprudka ochlaďte.
Na másle krátce orestujte rajčata, přidejte chřest a prohřejte.
Opečenou rybu servírujte na chřestovém ragú.

Zdroj: Pstruh s chřestem; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/pstruh-s-chrestem [On-line 02.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.