reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruzi podle paní mlynářky

  • 4 pstruzi (300 – 400 g)
    100 ml olivového oleje
    150 ml bílého sladkého vína
    50 ml borovičky
    1 citron
    tymián
    petrželka
    pažitka
    majoránka
    sůl
    bílý pepř

Opláchnuté a osušené vykuchané pstruhy zevnitř osolíme, můžeme i lehce opepřit, a naplníme bylinkami. Zalijeme je promixovanou marinádou z oleje, vína, borovičky a citronové šťávy a necháme asi hodinu v chladu. Pečeme při 180 stupních do zlatova a podáváme třeba s orestovanými bramborami.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/456-pstruzi-podle-pani-mlynarky/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.