Na 4 porce potřebujeme:
- 600 g amura,
sůl, pepř,
1 větvička tymiánu,
1 lžíce olivového oleje,
200 g hráškových lusků,
2 lžíce másla,
1 šalotka,
150 ml bílého vína,
1 mrkev na kostičky,
8 cherry rajčátek,
150 g fava fazolí
Steaky z amura osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pak přendáme na talíř a dáme do vyhřáté trouby na 5 minut.
Připravíme si ragů. Hráškové lusky nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme máslo, cibulku nakrájenou nadrobno, víno a mrkev. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Pak přidáme lusky a opět krátce podusíme. Nakonec přidáme přepůlená rajčátka a fava fazolky. Prohřejeme a podáváme s opečenou rybou.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/tescoma-s-chuti-23-3-2010-ragu-z-amura-s-fazolkami.html
Poslední tip, trik či komentář