reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ragů z amura s fazolkami

Na 4 porce potřebujeme:

  • 600 g amura,
    sůl, pepř,
    1 větvička tymiánu,
    1 lžíce olivového oleje,
    200 g hráškových lusků,
    2 lžíce másla,
    1 šalotka,
    150 ml bílého vína,
    1 mrkev na kostičky,
    8 cherry rajčátek,
    150 g fava fazolí

Steaky z amura osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pak přendáme na talíř a dáme do vyhřáté trouby na 5 minut.

Připravíme si ragů. Hráškové lusky nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme máslo, cibulku nakrájenou nadrobno, víno a mrkev. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Pak přidáme lusky a opět krátce podusíme. Nakonec přidáme přepůlená rajčátka a fava fazolky. Prohřejeme a podáváme s opečenou rybou.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/tescoma-s-chuti-23-3-2010-ragu-z-amura-s-fazolkami.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.