reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Reveňový pudink

 

  • 500 g reveně
  • 0,4 l vody
  • 125 g cukru
  • 1 čerstvé vejce
  • 1 pudinkový prášek s vanilkovou příchutí.

Očištěnou oloupanou reveň nakrájíme na kostky a v části oslazené vody uvaříme do-měkka. Pudinkový prášek a žloutek rozmícháme ve zbylé vodě, přidáme k reveni a krátce povaříme. Do horkého pudinku vmícháme ušlehaný sníh z bílku a pudink rozdělíme do misek vypláchnutých vodou. Necháme vychladit.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.