reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rizoto s gorgonzolou a hruškami

Ingredience

  • 1 hruška
  • 50 g másla
  • 1 šalotka
  • 320 g rýže
  • 1 dl bílého vína
  • 6 dl zeleninového vývaru
  • 200 g gorgonzoly dolce
  • 20 g másla
  • 20 g parmezánu
  • 20 g vlašských ořechů
  • Sůl
  • Pepř

Šalotku nakrájíme a zpěníme na másle. Přisypeme rýži a zalijeme vínem. Až se vyvaří, přilijeme vývar. Stále mícháme. Jakmile bude rýže na skus, přidáme hrušky, které jsme si mezitím oloupali a nakrájeli na větší kostky. Po chvíli přidáme gorgonzolu, osolíme, opepříme, přidáme parmëzán a máslo. Naservírujeme na talíř a ozdobíme ořechy.

Zdroj: Rizoto s gorgonzolou a hruškami; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2443-rizoto-s-gorgonzolou-a-hruskami/ [On-line 12.03.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.