reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Roastbeef

Ingredience:

  • nízký roštěnec
  • sůl
  • mletý pepř
  • olej

Roštěnec nařežeme na straně blány, osolíme, opepříme a dáme péct na rozpálený olej. Když se maso zatáhne, otočíme ho a opečeme i z druhé strany.

Maso vložíme v pekáči na 5 minut do vyhřáté trouby na 160 °C, otočíme a pečeme ještě 10 minut. Poté vyzkoušíme, zde už je pečené. Pokud se po promáčknutí prstem maso příliš „houpe“, je moc měkké, není ještě dostatečně pečené. Obrátíme je a opět vložíme do trouby na dalších 5 minut. Opět vyzkoušíme. Je možné, že celkové pečení vyjde v součtu až na půl hodiny. Vždy záleží na množství, kvalitě masa a typu trouby. Po upečení necháme roastbeef vychladnout a krájíme na velmi tenké plátky.

Zdroj: Roastbeef; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1393-roastbeef/ [On-line 08.03.2014]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


pět − 2 =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.