- lilek
- bílý chřest
- lučina
- sůl
- pepř
- pažitka
Lilek nakrájíme na plátky, nasolíme, necháme odkapat hořkou tekutinu, opečeme, poklademe oloupaným, ve slané vodě uvařeným chřestem, srolujeme a přizdobíme omáčkou z lučiny ochucené solí, pepřem a pažitkou.
|
|||||
Rolka z pečeného lilku s bílým chřestem a šlehanou pěnou z lučiny
Lilek nakrájíme na plátky, nasolíme, necháme odkapat hořkou tekutinu, opečeme, poklademe oloupaným, ve slané vodě uvařeným chřestem, srolujeme a přizdobíme omáčkou z lučiny ochucené solí, pepřem a pažitkou. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář