reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rolka z pečeného lilku s bílým chřestem a šlehanou pěnou z lučiny

  • lilek
  • bílý chřest
  • lučina
  • sůl
  • pepř
  • pažitka

Lilek nakrájíme na plátky, nasolíme, necháme odkapat hořkou tekutinu, opečeme, poklademe oloupaným, ve slané vodě uvařeným chřestem, srolujeme a přizdobíme omáčkou z lučiny ochucené solí, pepřem a pažitkou.

Chrest

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.