reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rozpečená dužina zahuštěná ementálem a moravia sýrem s toasty

Suroviny:

  • dýně
  • bílá cibule
  • česnek
  • strouhaná gouda
  • ementál
  • moravia sýr
  • file z uzeného pstruha
  • výhonky červené řepy
  • dýňový olej
  • tymián
  • pěna z uzeného pstruha
  • lanýže
  • sůl, bílý pepř
  • olivový olej
  • cukr
  • hruškovice
  • smetana
  • toasty s parmazánem

Dýni vydlabeme, prosolíme, opepříme. Přidáme olivový olej, česnek, cibuli, tymián, dáme rozpéct na 30 minut.
Upečenou dužinu vykrojíme, přidáme cibuli a česnek z pekáče, sýry, smetanu, syrový česnek, bílý pepř, osolíme, osladíme, zalijeme smetanou, přidáme strouhaný sýr.
Do dýně dáme kostky sýra, naplníme směsí, přiklopíme a vrátíme do trouby na 5-7 minut.
Ozdobíme mističkami s pěnou ze pstruha, dýňovým olejem, polijeme hořící hruškovicí a postrouháme lanýžem.

Zdroj: Rozpečená dužina zahuštěná ementálem a moravia sýrem s toasty; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 16.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.