reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Růžičková kapusta v pivním těstíčku

 

  • 400 g očištěných kapustiček přibližně stejné velikosti
  • Sůl
  • 1 vejce
  • 1 bílek
  • asi 2 lžíce světlého piva
  • polohrubá mouka

Kapustičky vložíme do vroucí osolené vody a 5 minut je povaříme a odcedíme. Vejce a bílek rozšleháme se solí, zředíme pivem a s moukou rozmícháme na zahoustlé těstíčko. Odkapané kapustičky asi po čtyřech napíchneme na kousky špejli, namočíme do těstíčka a smažíme při 170°C asi 4 minuty. Podáváme je s vařenými brambory nebo bramborovou kaší a kompotem nebo čerstvým zeleninovým salátem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.