Suroviny
- sůl
- candát 5 filetů
- brambory 800 g
- pepř
- rajče 1 ks
- malá cibule 1 ks
- slanina 5 plátků
- trochu mléka
- kus slaniny
- bylinky na rybu
Z candáta si uděláme filety, nebo je už koupíme. Rybu okořeníme bylinkami a osolíme, opečeme na másle nebo na olivovém oleji nebo upečeme v troubě. Rybu nemáme dělat dlouho.
Předtím si uvaříme brambory na kaši, kterou umixujeme s uškvařenou anglickou slaninou, cibulkou a spařeným rajčetem. Podáváme s kouskem citronu, ozdobené zelenou petrželí.
Zdroj: Ryba s kaší; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ryba-s-kasi [On-line 11.11.2015]
Poslední tip, trik či komentář