reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí polévka z trouby

  • základní rybí vývar 750 ml,
  • 300 g rybích filetu bez kosti, nejlépe 4 druhy ryby (kapr, losos, krevety, treska),
  • 150 ml zakysané 30 % smetany,
  • 1/2 červené papriky,
  • 2 pokrájená spařená rajčata bez slupky,
  • 3 stroužky česneku,
  • 1 cibule,
  • pórek,
  • petrželka,
  • šťáva z 1 citrónu,
  • olivový olej,
  • sůl, pepř

V pánvi na olivovém oleji osmahneme pokrájenou cibuli, pórek, česnek, ryby pokrájené na kostky, promícháme a osolíme. Zalijeme citrónovou šťávou, přidáme rybí vývar, rajčata, smetanu, petrželku a trochu portského vína. A poté dáme do trouby na 200 °C na 15 min.

Zdroj: V kuchyni s moderátorem Petrem Suchoněm; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/v-kuchyni-s-moderatorem-petrem-suchonem.html [On-line 7.12.2013]
loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


6 + jedna =


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.