4 porce
- 2 konzervy tuňáka
- 1 vejce
- 1 dl oleje
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- 1 paprikový lusk
- 1 citron
- 8 rajčat
- 0,5 kg celozrnného chleba
- špetka práškového cukru
- 1 malá lžička hořčice
- sůl
- pepř
- ½ svazku kopru
Vaječný žloutek smícháme s hořčicí a opatrně přilijeme olej. Do takto připravené majonézy vmícháme tuňáka, osolíme, opepříme a přisypeme práškový cukr. Vmícháme zakysanou smetanu, malé množství citrónové šťávy a přidáme čerstvý nakrájený kopr.
Rajčata přepůlíme, vydlabeme vnitřní části a naplníme je připravenou rybí pomazánkou. Podáváme s chlebem.
Zdroj: TV Paprika Omeleta http://tvpaprika.hu/cs/node/3855
Poslední tip, trik či komentář