reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát à la Mexiko

  • 400 g fazolí
    200 g zelených fazolek
    4 rajčata
    2 jarní cibulky
    1 avokádo
    400 g tuňáka
    1 chilli paprička

na zálivku:

  • olivový olej
    limetová šťáva
    tabasco
    sůl
    pepř

Vařené nebo sterilované fazole smícháme se sterilovanými zelenými fazolkami, nakrájenými rajčaty, cibulkou, na kostičky nakrájeným avokádem, kousky tuňáka a nasekanou chilli papričkou. Zalijeme zálivkou, kterou vytvoříme podle vlastní chuti z olivového oleje, limetové šťávy, soli, tabasca a pepře.
e povaříme.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/231-salat-a-la-mexiko/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.