4–6 porcí
- ½ středně velké hlávky bílého zelí
- 1 malá cibule
- 2 řapíky řapíkatého celeru
- 1 velká mrkev
- 250 g majonézy
- sůl
- mletý pepř
- cukr
- vinný ocet
- citronová šťáva
Zelí, cibuli a celer (nezapomeňte před krájením oškrábat vrchní tužší vlákna) nakrájíme na drobné kostičky, mrkev na tenké nudličky.
Majonézu smícháme se solí, pepřem, cukrem, vinným octem a citronovou šťávou a do dresinku vmícháme zeleninu. Necháme v lednici proležet.
Zdroj: Salát Coleslaw; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1190 [On-line 20.01.2013]
Poslední tip, trik či komentář