reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát s jablky a brusinkami

  • 500 g červeného zelí
  • sůl
  • 2 jablka
  • 2 lžíce kompotovaných, částečně odcezených brusinek nebo rybízu nebo stejné množství pikantního džemu

Podušené a vychladlé zelí doplníme oloupanými a na plátky nakrájenými jablky bez jádřince. Doplníme ovocem nebo džemem, promícháme a podáváme ochucené nepatrně octem nebo citrónovou šťávou. Hodí se výborně k hovězí pečeni nebo k úpravám masa ze zvěřiny.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.