Ingredience
- malé kedlubny 2 kusy
- střední mrkev 2 kusy
- citron 1 kus
- lístyk máty 1 dávka
- citronový list 1 kus
- česnek 2 stroužky
- nesolené arašídy 50 g
- sůl 1 špetka
- sukr 1 špetka
- chilli 1 špetka
- krevetové chipsy 1 dávka
1. Na salát si nastrouháme kedlubny a mrkve do jedné mísy, trošku posolíme, necháme chvíli odležet a poté vymačkáme šťávu, kterou vylijeme. Poté k zelenině přidáme sůl, cukr a chilli podle chuti.
2. Dále si rozdrtíme arašídy, citronovou trávu nakrájíme nadrobno a přidáme k zelenině. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a mátu podle chuti.
3. Podáváme s krevetovými chipsy, které se před podáváním jen prudce osmaží na oleji.
Zdroj: Salát s krevetovými chipsy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/salat-s-krevetovymi-chipsy [On-line 13.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář