Ingredience
- 2 zelená jablka
- 1 lžíce medu
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička dijonské hořčice
- Sůl
- Pepř
- Máslo
- Mix salátů (dubáček, červená čekanka, rukola)
- 100 g měkkého sýra
- Vlašské ořechy
Do misky dáme lžičku hořčice, medu a oleje. Osolíme, opepříme a promícháme. Hotový dresing nalijeme na salát a promícháme.
Jablka si nakrájíme na plátky a začneme je opékat na oleji, a to z obou stran. Přidáme k nim drcené vlašské ořechy a krátce opékáme. Servírujeme s kozím sýrem.
Zdroj: Salát s pečenými jablky a kozím sýrem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1874-salat-s-pecenymi-jablky-a-kozim-syrem/ [On-line 23.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář