Ingredience
- žlutý meloun 1 kus
- rukola 1 balení
- čekanka 5 lístků
- panenský olivový olej 2 lžíce
- sušená rajčata 6 kusů
- prosciutto 10 plátků
- dušená šunka 5 plátků
- balzamikový ocet 2 lžičky
- čerstvě umletý pepř 1 špetka
Nejprve musíme oloupat meloun a zbavit ho pecek. Dužinu poté nakrájíme na větší kousky, které smícháme s rukolou, čekankou a olivovým olejem. K melounu na talíři přidáme sušená rajčata, sušenou i dušenou šunku. Každou porci zakápneme octem a podle chuti ještě opepříme.
Zdroj: Salát ze žlutého melounu; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/salat-ze-zluteho-melounu [On-line 13.10.2013]
Poslední tip, trik či komentář