reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salsiccia al sugo

  • 320g čerstvé tagliatelle
  • 4ks Salsiccia – Talián nebo Toulouská klobása
  • 4 stroužky česneku
  • snítka rozmarýnu
  • hrst nasekané petrželové natě
  • 1 dcl bílého vína
  • 2 naběračky Sugo pomodor

Pánev, olej, celý stroužky česneku – opeče a pustěj jenom trošku aroma a pak pryč, na to klobása, která se vyndá ze střívka a rozdrobí se na pánev a peče se, přidá se rozmarýn, petržel a víno, chvilinku, aby pustilo chuť a zaleje se omáčkou.
Zase těstoviny do omáčky, tohle se furt vaří, až se omáčka sváže s těstovinami, nesmí být vodová, stekla by z těstovin.
Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [11.10.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.