reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Saltimbocca z líček mořského ďasa

Ingredience

  • 6 líček mořského ďasa
  • Citron
  • Pepř
  • Sůl
  • 6 lístků šalvěje
  • 6 plátků parmské šunky
  • Olej
  • Cherry rajčátka
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • Máslo
  • Petrželová nať

Na přílohu:

  • 300 g fava fazolek
  • 50 g másla
  • 2 stroužky česneku
  • 1 šalotka
  • Sůl
  • Pepř

Líčka položíme na plátky parmské šunky se šalvějí, opepříme a zabalíme. Vzniklé balíčky z obou stran dozlatova opečeme a přidáme k nim nakrájená rajčata. Chvíli dál restujeme, pak vše podlijeme zeleninovým vývarem a necháme dusit. Saltimboccu zjemníme máslem a dochutíme nasekanou petrželí a limetkou.

Na druhé pánvi necháme zesklovatět šalotku a česnek, přidáme fazole a chvíli podusíme.

Zdroj: Saltimbocca z líček mořského ďasa; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2845-saltimbocca-z-licek-morskeho-dasa/ [On-line 12.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.