reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sardelové vejce, bageta

Suroviny

  • vejce 5 ks
  • tuňáková pomazánka 100-150 g
  • cherry rajčata
  • okurka
  • bagetka

Uvaříme si vejce natvrdo, která rozpůlíme a na řezu hojně potřeme rybí pomazánkou. Každou půlku vejce ozdobíme půlkou rajčátka, okurkou a podáváme např. s bagetkami.

Zdroj: Sardelové vejce, bageta; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sardelove-vejce-bageta  [On-line 04.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.