reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sashimi z mušlí sv. Jakuba

Ingredience

  • 6 mušlí sv. Jakuba
  • 4 ježovky
  • 2 dl ponzu omáčky
  • Pažitka
  • 2 lžíce lanýžového oleje
  • 1 černý lanýž

Mušle sv. Jakuba nakrájíme na plátky, z ježovek vyjmeme maso a vše dáme na talíř. Maso pokapeme omáčkou ponzu a posypeme nasekanou pažitkou. V kastrůlku ohřejeme lanýžový olej. Na mušle nastrouháme lanýže a přelijeme je horkým olejem.

Zdroj: Sashimi z mušlí sv. Jakuba; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2859-sashimi-z-musli-sv-jakuba/ [On-line 19.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.