reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Scaloppini di manzo alla pizzaiolla – hovězí plátky podle pizzaře

4 porce

  • 4 hovězí plátky (celkem asi 600 g )
  • 250 g mozzarelly z kravského nebo buvolího mléka
  • 300 g zavařené omáčky sugo
  • 50 ml olivového oleje extra virgine neboli panenského
  • 5 g sušeného oregana
  • 4 lístky bazalky

Mozzarellu nechte na cedníku okapat. Plátky masa naklepejte a osolte. Na pánvi rozpalte olej a maso po obou stranách prudce osmažte. Přidejte sugo, oregano a maso duste na mírném ohni doměkka. Mozzarelu nakrájejte na plátky, rozložte na porce masa a všechno ještě pod pokličkou prohřejte. Podávejte ozdobené bazalkou.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [29.9.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.