reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Selské brambory s kuřecími plátky se šunkou a hermelínem

  • 1,5 kg brambor
  • 1,5 kg kuřecích prsních řízků
  • 4 sýry s bílou plísní (Hermelín)
  • 200 ml smetany
  • 200 g šunky
  • 200 g anglické slaniny
  • 2 menší cibule

Den předem uvaříme brambory, oloupeme je a nakrájíme na větší kostky. Orestujeme cibulku, aby byla sklovitá, a přidáme anglickou slaninu nakrájenou na malé kostičky. Vše chvilku restujeme, pak přidáme brambory. Prohřejeme a je hotovo. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na skoro hotové kuřecí plátky položíme při restování šunku a půlky hermelínu a necháme zapéct. Nakonec podlijeme trochou smetany, aby se nám utvořila štáva. Podáváme se selskými bramborami .

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/selske-brambory [On-line 17.11.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.