reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sendvič ze pstruha se slaninovým špenátem

4 porce

  • 4 filety z větších pstruhů
  • 50 g anglické slaniny
  • 2 jarní cibulky
  • 2 stroužky česneku
  • 100 g špenátových listů
  • hladká mouka
  • kmín
  • mletý pepř
  • sůl
  • 100 g másla
  • 4 krajíce chleba

Slaninu nakrájíme na tenké proužky a vypečeme, přidáme na kolečka nakrájenou cibulku a sekaný česnek, osmahneme, přidáme špenát (máme-li mražený, po rozmrazení ho dobře vymačkáme od přebytečné vody) a krátce podusíme.

Pstruha na straně kůže obalíme v mouce, druhou stranu ochutíme kmínem, pepřem a solí.

Slaninovo-špenátovou směsí poklademe půlky dvou filetů, druhými filety je přiklopíme a lehce přimáčkneme.

Sendviče opékáme na přepuštěném másle z obou stran, rozkrojíme na půl a podáváme na krajíci chleba, který ještě přelijeme výpekem.

Zdroj: Sendvič ze pstruha se slaninovým špenátem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1656-sendvic-ze-pstruha-se-slaninovym-spenatem/  [On-line 12.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.