reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Sirup na savarin

 

  • 80 g pískového cukru
  • šťáva ze 2 pomerančů a 1 citrónu
  • 5 cl rumu nebo brandy
  • Na ozdobení:
  • 2 dl smetany ke šlehání
  • asi 400 g čerstvého nebo kompotovaného ovoce

Cukr rozmícháme s pomerančovou a citrónovou šťávou a destilátem, zahříváme a mícháme, až šťáva zhoustne na sirup. Savarin přendáme na plochou mísu, vprostřed naplníme nakrájeným čerstvým nebo odkapaným kompotovaným ovocem a ozdobíme šlehačkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.