reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Slovácká kyselica

  • 100 g másla
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 4 mrkve, 1 petržel
  • hrnek sušených hříbků
  • hrnek fazolí, kysané zelí
  • 2 lžíce hladké mouky
  • sladká smetana
  • 3 vejce
  • bobkový list
  • nové koření
  • celý pepř, sůl

Na másle zpěníme cibulku, přidáme nové koření, celý pepř a na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu. Zaprášíme moukou, přidáme kysané zelí, osolíme, zalijeme vodou a vaříme asi 20 minut. Do tlakové nádoby dáme fazole, nakrájené hříbky a vaříme do měkka. Přidáme k zelenině, zjemníme smetanou, přidáme vejce, dochutíme a podáváme.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-slovacka-kyselica.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.