reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Smažený hejk – Menu „Z pobřeží Balatonu”

4 porce

  • 1 kg vykuchaných hejků
  • 15 dkg mouky
  • mletá červená paprika
  • sůl
  • 4 větší brambory

Ryby osolíme a oblaíme je v mouce smíchané s mletou červenou paprikou. Potom je usmažíme v hojném množství rozpáleného oleje.

Jako přílohu si k hejkovi opečeme uvařené brambory.

Zdroj: TV Paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3683

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.