(4 porce)
- 200-400 g čerstvých hřibů
- ½ cibule
- 1 stroužek česneku
- pár kapek octa balsamico
- citronová šťáva
- hrst petrželové natě
- hrst pažitky
- rozmarýn
- tymián
- olej extra virgin
- sůl, pepř
V pánvi na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibulku a česnek do zlatova, přidáme hřiby nakrájené na větší kousky, promícháme, osolíme a opepříme a necháme chvíli restovat. Poté zakápneme citronovou šťávou a balsamikovým octem, přidáme rozmarýn, tymián a bohatě zasypeme nasekanou pažitkou a petrželkou. Můžeme podávat.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Sote-z-hribku/
Poslední tip, trik či komentář