reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Soté z hříbků

 

(4 porce)

  • 200-400 g čerstvých hřibů
  • ½ cibule
  • 1 stroužek česneku
  • pár kapek octa balsamico
  • citronová šťáva
  • hrst petrželové natě
  • hrst pažitky
  • rozmarýn
  • tymián
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

V pánvi na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibulku a česnek do zlatova, přidáme hřiby nakrájené na větší kousky, promícháme, osolíme 
a opepříme a necháme chvíli restovat. Poté zakápneme citronovou šťávou a balsamikovým octem, přidáme rozmarýn, tymián a bohatě zasypeme nasekanou pažitkou a petrželkou. Můžeme podávat.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Sote-z-hribku/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.