Ingredience
- 200 g hrachu
- 150 g krup
- 3 lžíce sádla
- 3 cibule
- 3 stroužky česneku
- Sůl
- Pepř
- 2 pečená kachní stehna
Kroupy uvaříme stejnným způsobem, jako v prvním receptu. Do měkka si uvaříme i hrách. Cibuli najemno nakrájíme a začneme smažit na sádle. Po chvíli přidáme hrách, kroupy a lisovaný česnek, osolíme a opepříme.
Sádlem vymažeme formy, pak do nich nasypeme směs a navrch položíme stehno. Můžeme polít i výpekem ze stehen. Pečeme 10 až 15 minut na 180 stupňů.
Zdroj: Šoulet; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2252-soulet/ [On-line 08.10.2014]
Poslední tip, trik či komentář