reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Spaghetti alla paesana Špagety po vesnicku

4 porce

  • 400 g špaget
  • 2 feferonky
  • 1 palička česneku
  • hrst petrželové natě
  • olej extra virgin
  • 4 lžíce rajčatového protlaku

Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě. Na studenou pánev nalijeme olej, přihodíme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou feferonku a petrželovou nať. Zalijeme trochou vody z hrnce, kde se vaří špagety. Špagety promícháme na pánvi se směsí, servírujeme ozdobené petrželkou a lžící teplého rajčatového protlaku.

Zdroj: S Italem v kuchyni TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=784&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.