4 porce
- 2 stroužky česneku
- 4 půlky sušených rajčat z nálevu
- 2 lžíce balsamikového octa
- 4 lžíce extra panenského olivového oleje
- mletý pepř
- sůl
- 1 římský salát
- 4 hrsti rukoly
- 2 lžíce černých oliv
- 2 lžíce zelených oliv
- 8 lžic vařené cizrny (nebo konzervované)
na podávání bageta
Česnek utřeme, rajčata nasekáme najemno a s octem, olejem, pepřem a solí vymícháme dresink.
Římský salát nakrájíme na nudličky, smícháme s rukolou, olivami, cizrnou a dresinkem.
Podáváme samotný s bagetkou nebo jako přílohu k masu, rybě či sýrové míse.
Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=838
Poslední tip, trik či komentář