reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Treska s citronovým pepřem, fazolovými lusky a hráškem na smetaně

4 porce

  • Zelenina
  • 50 g másla
  • 2 lžičky hladké mouky
  • 250 ml smetany
  • 300 g fazolových lusků
  • 300 g máslového hrášku
  • sůl
  • mletý pepř

Nejprve si připravíme zadělávanou zeleninku. Na másle osmahneme mouku, za stálého míchání zalijeme smetanou, provaříme, vmícháme blanšírovanou (krátce spařenou) zeleninku a ještě chvilku povaříme, aby byla na skus, osolíme, dochutíme pepřem.

Treska:

  • 800 g tresky
  • 4 stroužky česneku
  • citronový pepř
  • hrst petrželky
  • sůl
  • olivový olej
  • 1 citron

příloha – bageta s panenským olivovým olejem

Tresku potřeme rozetřeným česnekem se solí, opepříme citronovým pepřem (drcený pepř s citronovou kůrou), posypeme sekanou petrželkou a opečeme na olivovém oleji z obou stran. Podáváme s citronem, zadělávanou zeleninkou a bagetkou.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=837

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.