reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Středomořský salát s cizrnou

4 porce

  • 2 stroužky česneku
  • 4 půlky sušených rajčat z nálevu
  • 2 lžíce balsamikového octa
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • mletý pepř
  • sůl
  • 1 římský salát
  • 4 hrsti rukoly
  • 2 lžíce černých oliv
  • 2 lžíce zelených oliv
  • 8 lžic vařené cizrny (nebo konzervované)

na podávání bageta

Česnek utřeme, rajčata nasekáme najemno a s octem, olejem, pepřem a solí vymícháme dresink.
Římský salát nakrájíme na nudličky, smícháme s rukolou, olivami, cizrnou a dresinkem.
Podáváme samotný s bagetkou nebo jako přílohu k masu, rybě či sýrové míse.

Zdroj: Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=838

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.