reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

ŠVÉDSKÉ ROŠTĚNKY

Potřebujeme:

  • 4 roštěnky,
  • 2-3 dcl šlehačky,
  • cibuli,
  • sardelovou pastu,
  • kapary,
  • masox,
  • hladkou mouku,
  • plnotučnou hořčici,
  • citron,
  • olej

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Nasekanou cibuli, kapary, sardelovou pastu smícháme a rozetřeme na roštěnky. Přidáme trochu bujonu, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do měkka. Maso vyndáme, do výpeku vmícháme smetanu s moukou a hořčicí, provaříme, dochutíme šťávou z citronu a roštěnky vrátíme zpět. Podáváme s rýží.

Zdroj: ŠVÉDSKÉ ROŠTĚNKY; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/recepty/co-jirkovi-babicovi-uvarila-vilma-niklova-z-ulice.html [On-line 09.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.