reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Švýcarský minutkový guláš

  • 250 g svíčkové nebo roštěné
  • 50 g šunky
  • 50 g cibule
  • 1 lžička hladké mouky
  • 3 lžíce smetany
  • 3 lžíce vývaru nebo vody
  • mletá paprika
  • sůl, olej na smažení

Odblaněné, na hranolky nakrájené maso rychle osmahneme po všech stranách na rozehřátém pleji, přidáme na hranolky nakrájenou šunku, drobně nakrájenou cibuli a smažíme minutu.-Směs zaprášíme moukou a mletou paprikou. Po krátkém osmažení zalijeme vývarem (vodou) a smetanou, osolíme, podusíme dvě minuty a urovnáme na nahřáté talíře. Ihned podáváme s vařenými makaróny.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.