reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Székelský guláš

  • 750 g vepřového masa z plece
  • 750 g kysaného zelí
  • 250 g cibule
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžička sladké papriky
  • sůl, kopr
  • 250 ml kysané smetany

Maso nakrájíme na malé kostičky a vložíme do kastrolu. Přidáme jemně pokrájenou cibuli, česnek utřený se solí, kopr, sladkou papriku a tlučený kmín. Vše dusíme pod pokličkou ve vlastní šťávě a později mírně podlijeme. Jakmile je maso částečně měkké, přidáme kysané zelí a dodusíme. Nakonec přilijeme hustou smetanu a povaříme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.