reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Takarky

  • sůl
  • pepř
  • 1 vejce
  • rýže
  • mleté maso
  • bobkový list

Do vroucí vody dáme na 10 minut vařit celé zelí. Vytáhneme a rozdělíme na listy. Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Vše zabalíme do zelných listů a vložíme na pekáč. Podlijeme vodou a v troubě podusíme. Zvlášť uděláme omáčku. Na oleji osmažíme cibulku, poté podusíme s vodou a rajským protlakem a ochutíme pepřem, solí a vegetou. Povaříme, na závěr přidáme jíšku.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/takarky

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.