reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tataráček z čerstvého a uzeného lososa

Ingredience

  • 200 g čerstvého lososa
  • 200 g uzeného lososa
  • 30 g šalotky
  • 1 lžička francouzské hořčic
  • 1 lžička kaparů
  • Kopr
  • Olivový olej
  • Mořská sůl

Čerstvého a uzeného lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nakrájené šalotky, kapary a kopr, přilijeme olivový olej a přidáme hořčici. Nakonec vše promícháme a dochutíme solí.

Doporučujeme podávat s tyčinkami grisini.

Zdroj: Tataráček z čerstvého a uzeného lososa; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2625-tataracek-z-cerstveho-a-uzeneho-lososa/ [On-line 16.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.