Suroviny
- losos bez kůže 5 ks
- nasekaný kopr 2 lžíce
- šalotky na drobno/červená cibule 2 ks
- olivový olej 1 lžíce
- citronová šťáva 1 lžíce
- dijonská hořčice 1 lžíce
- mořská sůl
- čerstvě mletý pepř
Lososa nakrájíme na drobné kousíčky, rybu nejlépe naškrábeme špičkou ostrého nože. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z citronu, olivovým olejem, solí a pepřem, necháme pět minut odpočinout. Tatarský biftek podáváme vychlazený s opečeným toustovým chlebem a porci ozdobíme pár lístky polníčku a dílky citronu.
Zdroj: Tataráček z lososa s opečeným toustem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-s-opecenym-toustem [On-line 16.12.2016]
Poslední tip, trik či komentář