reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tataráček z lososa s opečeným toustem

Suroviny

  • losos bez kůže 5 ks
  • nasekaný kopr 2 lžíce
  • šalotky na drobno/červená cibule 2 ks
  • olivový olej 1 lžíce
  • citronová šťáva 1 lžíce
  • dijonská hořčice 1 lžíce
  • mořská sůl
  • čerstvě mletý pepř

Lososa nakrájíme na drobné kousíčky, rybu nejlépe naškrábeme špičkou ostrého nože. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a nasekaný kopr. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z citronu, olivovým olejem, solí a pepřem, necháme pět minut odpočinout. Tatarský biftek podáváme vychlazený s opečeným toustovým chlebem a porci ozdobíme pár lístky polníčku a dílky citronu.

Zdroj: Tataráček z lososa s opečeným toustem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-s-opecenym-toustem  [On-line 16.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.