reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatarák z brambor

  • 1 kg brambor
    4 stroužky česneku
    3 lžíce oliv. oleje
    1 lžíce hořčice
    2 cibule
    2 lžíce majonézy (nebo 2 žloutky)
    4 lžíce kečupu
    worcester
    sojová omáčka
    mletý kmín
    sůl
    bílý pepř

Brambory uvaříme ve slupce tak, aby se nerozpadaly. Až vychladnou, oloupeme je, nakrájíme na drobné kostičky a vmícháme do nich prolisovaný česnek i s olejem, na kterém jsme ho předem zpěnili. Přidáme hořčici, na jemno nakrájenou cibuli a majonézu, kterou můžeme nahradit žloutky, trochu soli a pepře, mletý kmín, kečup, worcester a sojovou omáčku, důkladně promícháme a necháme v chladu zaležet. Pak už zbývá jen nasmažit spoustu křupavých topinek, na které tatarák namažeme a ozdobíme.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/450-tatarak-z-brambor/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.