reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Teplé ovoce

  • banány
  • 1 konzerva ananasu
  • hroznové víno
  • čerstvé jahody a borůvky
  • jahodový sirup
  • čokoládová poleva
  • šlehačka
  • 5 cl whisky
  • hnědý cukr
  • lístky meduňky nebo máty

Ovoce nakrájíme na menší kousky. Na pánev dáme hnědý cukr, aby lehce zkaramelizoval. Přidáme ovoce, polijeme jahodovým sirupem a necháme restovat. Pozor, aby se nám banány nerozpadly! Když je ovoce prohřáté, zakapeme ho destilátem. Servírujeme do pohárů, pocukrujeme, dozdobíme šlehačkou, čerstvými borůvkami, polevou a lístkem meduňky nebo máty.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teple-ovoce [On-line 7.4.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.