Ingredience
- 400 g těstovin tagliatelle
- Sušené hříbky
- 1 šalotka
- Tymián
- 150 ml smetany 31%
- 2 vejce
- Olivový olej
- Mořská sůl
- Drcený pepř
Hovězí svíčkovou zbavte blan, opepřete, osolte, potřete olejem a zavažte do válečku. Takto připravené maso nechte 30 minut odpočinout, pak ho zprudka opečte na pánvi s olejem. Maso přendejte na plech s mřížkou a pečte 3 až 4 hod. při 60 °C.
Na těstovinové suflé si namočte houby a uvařte tagliatelle. Měly by být akorát na skus, al dente. Těstoviny sceďte, dejte k nakrájené šalotce a k nasekanému tymiánu. Přidejte smetanu a vejce, namočené houby, osolte, opepřete, naplňte do zapékacích misek a pečte asi 20 minut na 120 stupňů.
Zdroj: Těstovinové suflé; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2861-testovinove-sufle/ [On-line 21.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář