reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Těstovinové suflé

Ingredience

  • 400 g těstovin tagliatelle
  • Sušené hříbky
  • 1 šalotka
  • Tymián
  • 150 ml smetany 31%
  • 2 vejce
  • Olivový olej
  • Mořská sůl
  • Drcený pepř

Hovězí svíčkovou zbavte blan, opepřete, osolte, potřete olejem a zavažte do válečku. Takto připravené maso nechte 30 minut odpočinout, pak ho zprudka opečte na pánvi s olejem. Maso přendejte na plech s mřížkou a pečte 3 až 4 hod. při 60 °C.

Na těstovinové suflé si namočte houby a uvařte tagliatelle. Měly by být akorát na skus, al dente. Těstoviny sceďte, dejte k nakrájené šalotce a k nasekanému tymiánu. Přidejte smetanu a vejce, namočené houby, osolte, opepřete, naplňte do zapékacích misek a pečte asi 20 minut na 120 stupňů.

Zdroj: Těstovinové suflé; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2861-testovinove-sufle/ [On-line 21.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.