reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečená hovězí svíčková

Ingredience

  • 600 g hovězí svíčkové
  • Olivový olej
  • Pepř
  • Mořská sůl

Na omáčku:

  • 1 šalotka
  • 200 ml 31% smetany
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • Olivový olej
  • Mořská sůl
  • Pepř

Než bude maso hotové, připravte si omáčku. Na oleji orestujte šalotku, přidejte dijonskou hořčici a minutu opékejte. Poté přilijte smetanu, promíchejte, osolte a 2 minuty povařte.

Maso vyndáme a necháme odpočinout, aby se ustálily šťávy a bylo šťavnaté všude.

Zdroj: Pečená hovězí svíčková; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2860-pecena-hovezi-svickova/ [On-line 21.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.